Site Overlay

Kandia utca

15.
Kandia u. 14.
„2003-ban a hely és az udvar adottságai miatt úgy döntöttünk, hogy megnyitjuk itt a régió azóta is egyetlen Biopiacát, ami töretlenül működik azóta is. A legtöbb ember, aki bejön az udvarba a Biopiacra megállapítja, hogy itt olyan csendes, otthonos, nyugalmat sugárzó érzés van jelen, amit a mára hatalmassá terebélyesedett diófa is kellemesen beárnyékol nyaranta.
A férjem nagyon szeretett, értékelt mindenféle antik szépséget, így a házba is ezért szerettünk bele, és mivel a gyerekek is ebbe születtek ez volt a természetes, ez nem okozott gondot, sőt a tágas terek, nagy helyek különleges élményekkel gazdagították őket és a gyakran megjelenő barátokat is.
Maga az utca, a városközpontban való elhelyezkedése a környék csendessége, tisztasága, lakói, annak emberségessége, mindenképpen élhetővé, szerethetővé és emlékekben gazdaggá tesz mindannyiónkat. Ezek az emberléptékű, emlékekben gazdag házak élnek és mesélnek, annak, akinek finom hallása és kifinomult lelke van a múlt értékeire. Nagyon szeretünk itt élni, és igazából nem is tudom hová tudnék elköltözni innen, annyira jó hely!”
(Interjúrészlet Nagy Gyuláné Marján Zsuzsannával)

#1279/1102/1872

Kandia utca; 47.528069, 21.633518

Canon EOS 6D
f13; 6sec; ISO-100; 17mm

2020.12.22.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com